Hol lehet hallgatni a Klubrádió online adását?

Hol lehet hallgatni a Klubrádió online adását?

A Klubrádió online adása az interneten keresztül bármikor, éjjel-nappal hallgatható. Ez a nagy előnye a 21. századnak, hiszen így már nem vagyunk helyhez kötve, hanem a mobiltelefonunk segítségével mindig van internet.

A Klubrádió online adását az olyan weboldalak, mint például a Radio-List.com, mindig közvetítik, ezeken az oldalakon amúgy további érdekességeket és információkat is olvashatunk a rádióadókról. Ráadásul nem csak a Klubrádió érhető el náluk, hanem számos más online rádió is.

A kínálatban minden stílus képviselteti magát. Lehet szó popzenéről, klasszikusról rock and rollról, rapről, vagy bármi másról, az internetes rádiók az összes kedvencünket elhozzák nekünk.

Hogyan hallgatható az online Klubrádió adása?

A Klubrádió online adásához meg kell nyitni a Radio-List.com oldalt, majd ott kiválasztani a Klubrádió jelét. Erre kattintva megnyithatjuk az aloldalát, ahol előbb egy rövid bemutató következik a rádió állomásról. Emellett láthatjuk az elérhetőségeket, a postacímet, az email címet, a telefonszámot, a Facebook csatorna címét és még sok minden mást is.

Lejjebb görgetve található meg a Klubrádió mi szól most felülete, amely egy nagy lejátszóba van integrálva. Ennek bal oldalál van az a nagyméretű gomb, amelyet megnyomva azonnal felcsendül a rádió adása. A gomb alatt pedig egy lejátszási lista kapott helyett, ez a Klubrádió műsor listája, itt az egyes számokra kattintva meghallgathatjuk, mi szólt a rádióban korábban.

Ennyi az egész, más tudnivaló nincs. A Klubrádió online adása éjjel-nappal szó, még az ünnepnapokon és hétvégéken is. Amikor csak kedvünk van, elég meglátogatni a Radio-List.com felületét, és betenni a kedvenceinket. A lejátszó működik asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okostelefonról is. Csupán egy böngésző szükséges hozzá és az internet, és máris szólhatnak a kedvenceink. A modern technológiának köszönhetően a minőség nagyon jó, nem recseg a rádió, ezért semmi okunk nincs arra, hogy a Klubrádió online adását ne hallgassuk éjjel-nappal.